Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

Chucky 1x1

Death by Misadventure

14 vjeçari Jake Wheeler blen kukullën Chucky dhe gjëra të çuditshme nisin të ndodhin rreth tij teksa përballet me marrëdhënien e keqe që ka me babanë e tij dhe shokët në shkollë…

Oct. 12, 2021

Chucky season 1