Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

Hellbound 1x1

Episode 1

Njerëzit dëgjojnë parashikimin e kohës kur do vdesin. Kur vjen ajo ditë një engjëll i vdekjes del përpara tyre dhe i vret. S01e01 Informacioni për engjëllin e vdekjes përhapet me shpejtësi dhe grupimi fetar E Vërteta E Re përpiqet me çdo kusht të ruajë fuqinë e saj duke distancuar publikun nga e vërteta.

Nov. 19, 2021

Hellbound season 1