Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

Impulse 2x2

Fight or Flight

Sujin, e cila ka humbur kujtesën, për shkak të një incidenti të tmerrshëm, fillon të dyshojë për burrin e saj. Ajo e gjen veten të ngatërruar, midis realitetit dhe iluzioneve, të vërtetave dhe gënjeshtrave.

Oct. 16, 2019

Impulse season 2