Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

Raised by Wolves 1x2

Pentagram

“Dy androidë duhet të rrisin fëmijët njerëzorë në një planet misterioz, kolonizimi i të cilit rrezikohet për shkak të religjioneve. Androidët zbulojnë se kontrolli i asaj që besojnë individët, është një detyrë e rrezikshme dhe e vështirë ”.

Sep. 03, 2020

Raised by Wolves season 1