Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

Rrushe 1x5

Episode 5

Pasojat e aksidentit të Mentorit e lënë familjen Pirulli në kërkim të një mrekullie. Ndërkohë, në Dresden, 1995, Demir Jaha i jep Musë Lahut fletoren e tij të çmuar dhe niset për në Hamburg, por gjërat nuk shkojnë ashtu siç ishin planifikuar për habinë e tij dhe të gjithëve.

Jun. 06, 2021

Rrushe season 1