Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

The Book of Boba Fett 1x1

Chapter 1: Stranger in a Strange Land

Rrëfenjat e rrjedhura nga ‘Lufta e Yjeve’ dhe ‘The Mandalorian’ mbi aventurat e Boba Fettit dhe partneres së tij teksa udhëtojnë drejt galaktikës dhe mundohen të mbrojnë territorin e marrë nga Jabba. 1-1 Boba Fetti është tashmë një i huaj në një tokë të huaj, por si udhëheqës. Teksa ai dhe partnerja e tij ndërmarrin hapat e para për kontrollin e Tatooines, ne kthehemi pas në kohë.

Dec. 29, 2021

The Book of Boba Fett season 1