Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

The Book of Boba Fett 1x2

Chapter 2: The Tribes of Tatooine

Boba Fett shkon për vizitë tek udhëheqësi, duke menduar se ai kishte dërguar vrasës me pagesë për të. Ai përballet me sfidues të rinj për fronin dhe territoret në Tatooine.

Jan. 05, 2022

The Book of Boba Fett season 1