Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

The Walking Dead 11x10

New Haunts

Heronjtë kalojnë festën e hallouinit në Commonwealth. Daryl dhe Rosita fillojnë stërvitjen ushtarake me Mercerin. Carol fillon hetimet për gjendjen shëndetësore të Ezekielit.

Feb. 20, 2022

The Walking Dead season 11