Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

Tulsa King 1x1

Go West, Old Man

Dwight, i verbuar nga lajmi se familjes së tij mafioze nuk i ka mbetur asgjë në Nju Jork, dërgohet në Tulsa, Oklahoma; ndërsa vendoset dhe vëzhgon rrethinën e tij të re, Dwight nuk humb kohë duke krijuar bashkëpunëtorë të rinj.

Nov. 13, 2022

Tulsa King season 1