Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

Tulsa King 1x7

Warr Acres

Pasi Roxy merr vesh që Pike ka vdekur, nuk dëshiron të vazhdojë të punojë për FBI, por Stacy e bind që të gjejë informacione të tjera. Dwight tërbohet kur e bija i thotë se i kanë rrahur të shoqin dhe ai akuzon Peten për këtë. I biri i Petes nuk duron dot më tiraninë e babait, ndaj merr një vendim të tmerrshëm.

Dec. 25, 2022

Tulsa King season 1