Godfather of Harlem: Sezoni 2

Godfather of Harlem: Sezoni 2

Apr. 18, 2021
Your rating: 0
1 2 votes

Sezoni 2 gjen Bumpy duke luftuar me Familjet e Krimit të New York-ut për kontrollin e “Lidhjes Franceze” fitimprurëse dhe vrasëse, tubacionin për heroinë që shkon nga Marseja në Portin e Nju Jorkut. Me një sindikatë shpërndarjeje që përfshin bosët e krimit të zi nga qytete të tjera të mëdha amerikane, Bumpy merr një sugjerim nga mesazhi i mikut të tij Malcolm X për nacionalizmin e zi ekonomik.

Episodes