Raised by Wolves: Sezoni 1

Raised by Wolves: Sezoni 1

Sep. 03, 2020
Your rating: 0
7.5 2 votes

Pasi Toka është shkatërruar nga një luftë e madhe fetare, një arkitekt android andeist dërgon dy nga krijimet e tij, Nëna dhe Babai, për të filluar një koloni paqësore, pa zot në planetin Kepler-22b. Detyra e tyre tradhtare rrezikohet nga ardhja e Mithraic, një urdhër fetar thellësisht i devotshëm i njerëzve të mbijetuar.

Episodes