Rrushe: Sezoni 1

Rrushe: Sezoni 1

May. 09, 2021
Your rating: 0
10 1 vote

Familja Pirulli është vetëm një familje e zakonshme që jeton në Prishtinë, Kosovë. Por një e kaluar e errët, misterioze dhe brutale, kthehet për t’i ndjekur ata dhe të gjithë përreth.

Episodes